Politica de confidențialitate

Accesul/vizitarea site-ului www.anticariatadis.com se supune termenilor și condițiilor de utilizare și politicii de confidențialitate conforme cu prevederile Regulamentului general privind protecția datelor (GDPR), care se  aplică, inclusiv în România, din mai 2018.
Acces la datele personale:
Ne rezervam dreptul sa stocăm informațiile clienților: nume, prenume, adresă, email, telefon, număr de cărti comandate și titluri, pe durata necesară îndeplinirii comenzilor și în vederea realizării de statistici.
Informațiile din formularul de comandă vor fi folosite pentru a vă trimite confirmarea comenzilor și pentru expedierea coletelor.
Conform Noului Regulament (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal, Anticariatul Adis Botoșani are obligația de a administra, în condiții de siguranță si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizați. Scopul colectării datelor este informarea asupra stării comenzii și expedierea către dumneavoastră a produselor comandate.
Nu sunteti obligat să furnizați aceste date, însă refuzul dumneavoastră determină imposibilitatea efectuării comenzii. Informațiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator și nu sunt comunicate niciunui alt destinatar.
Politica de Confidențialitate – alte informații
Dacă aveti întrebari legate de Politica de Confidențialitate sau doriți să fiți informat asupra datelor cu caracter personal prelucrate de către  Anticariatul Adis și care va privesc direct, nu ezitați să ne contactați.
No comments yet.

Lasă un răspuns