Cum comand?

Anticariat Adis Botoşani este anticariatul online ce oferă cărţi vechi din cele mai diverse domenii, ediţii rare şi ediţii princeps.

Pentru a comanda o carte din anticariatul online, trebuie să urmaţi câţiva paşi simpli:
1. Daţi click pe butonul MAGAZIN. Adăugaţi cartea în coşul de cumpărături, dând click pe butonul ADAUGĂ ÎN COŞ, aflat în pagina cărţii. Dacă doriţi să adăugaţi în coş şi alte produse, repetaţi această acţiune pentru fiecare carte dorită. În orice moment al navigării dvs. pe site, vă puteţi răzgândi asupra comenzii, puteţi edita sau şterge conţinutul parţial sau integral al coşului sau puteţi adăuga alte articole. Puteţi oricând accesa coşul de cumpărături dând click pe butonul COŞ.
2. După ce aţi adăugat toate cărţile dorite în coş, daţi click pe butonul LA FINALIZARE COMANDA, aflat în pagina coşului de cumpărături. Apoi urmaţi paşii necesari pentru completarea datelor personale şi a opţiunilor de livrare. Completaţi integral datele necesare în formularul de comandă şi trimiteţi comanda apăsând butonul PLASEAZĂ COMANDA!

De reţinut că adresa din formularul de comandă trebuie să coincidă cu adresa din buletinul persoanei care va ridica pachetul de la poştă. Livrarea se face în 2-3 zile lucrătoare de la plasarea comenzii.

Atenţie!
Comanda minimă este de 20 de lei, la care se adaugă taxa de expediţie prin Poşta Română. În municipiul Botoşani, livrarea se face gratuit.
Plata cărţilor comandate se face în regim ramburs.

No comments yet.

Lasă un răspuns